Tjänster

Vad kan jag hjälpa dig med?

– allt som har med text & ord att göra.

Artiklar & reportage

Söker du en vass, snabb, kompetent och ansvarsfull journalist kan jag vara den du söker. Jag intervjuar samt skriver artiklar och reportage oavsett genre. Jag har god förmåga att anpassa texten till den målgrupp den riktar sig till.


Och självklart håller jag deadlines.

Korrekturläsning

Gemener och versaler, kommatecken och punkter. Talstreck, tankestreck, kolon, semikolon...


Många upplever meningsbyggnad som något svårt och drar sig för att skriva, och än mindre visa, sina texter. Många är också (o)lyckligt ovetande om bristerna i deras texter. Oavsett vilket finns jag här och korrekturläser gärna dina rader innan du skickar och publicerar dem där du tänkt.

Pressbearbetning förlag

Inför bokutgivningar arbetar jag med aktov pressbearbetning åt bokförlag.


Har du ett bokförlag och söker en engagerad pressbearbetare så hör av dig.

Blogg

Har du en blogg och inser värdet av kontinuerliga uppdateringar, men saknar tid och kanske inspiration att skriva? Låt mig göra det åt dig.


Jag skriver såväl personliga bloggtexter som texter till företagsbloggar och anpassar självklart språket så att det "känns som du".

Pressmeddelanden

Upplever du att ingen läser de pressmeddelanden du skickar ut? Att de inte ens når fram?


Jag hjälper dig gärna att formulera dem så att nyfikenhet väcks. Jag kan också hjälpa dig att skicka dina pressmeddelanden till "rätt" person.Textbearbetning

Har du svårt att förmedla ditt budskap i skrift hjälper jag dig gärna att skriva en läsvänlig och begriplig text, anpassad till just ditt ändamål och din målgrupp.


Har du redan skrivit en text men vill att jag ser över/skriver om den så gör jag det också.

Nyhetsbrev

Händer det mycket på ditt företag som du vill kommunicera? Eller vill du "bara" påminna om att du finns? Oavsett vilket kan ett kontinuerligt nyhetsbrev vara ett sätt att hålla kontakten med dina kunder på.


Jag hjälper dig att skapa nyhetsbrevet och fylla det med intressant innehåll. Ett nyhetsbrev kan skapa mervärde hos dina kunder. 

Skriver du en bok?

Skriver du på en bok och planerar att ge ut den själv? Av erfarenhet vet jag att många känner att det är svårt att nå ut till press/media och jag hjälper dig gärna med en aktiv pressbearbetning inför ditt boksläpp.

Sociala medier

Du finns där du syns – det är inte mycket svårare än så. Varje inlägg ska förvisso fyllas med relevant och träffsäkert innehåll. Så krävs kontinuitet, engagemang och tid.


Känns det jobbigt och/eller svårt att hinna med så låt mig hjälpa dig med skarpa inlägg. 

Native

Vill du att din annons ska sticka ut och förmedla känslan av att det är en artikel, ett reportage eller en intervju?


Då är det en nativeannons du behöver. Självklart hjälper jag dig med texten till den.

Kontakta mig

Kåkenäs 115 C

444 55 Stenungsund

(+46) 707 341924

© Copyright. All Rights Reserved.