Tjänster

Textbearbetning

Har du svårt att förmedla ditt budskap i skrift hjälper jag dig gärna att skriva en läsvänlig och begriplig text, anpassad till just ditt ändamål och din målgrupp.

Har du redan skrivit en text men vill att jag ser över/skriver om den så gör jag det också.

Artiklar & reportage

Söker du en vass, snabb, kompetent och ansvarsfull journalist kan jag vara den du söker. Jag intervjuar samt skriver artiklar och reportage oavsett genre. Jag har god förmåga att anpassa texten till den målgrupp den riktar sig till.

Och självklart håller jag deadlines.

Korrekturläsning

Gemener och versaler, kommatecken och punkter. Talstreck, tankestreck, kolon, semikolon...

Många upplever meningsbyggnad som något svårt och drar sig för att skriva. Många är också (o)lyckligt ovetande om bristerna i sina texter. Jag finns här och korrekturläser gärna dina rader innan du skickar och publicerar dem där du tänkt.

Pressbearbetning

Inför bokutgivningar arbetar jag med aktiv pressbearbetning åt bokförlag.

Oavsett du har ett bokförlag eller planerar egenutgivning och söker en engagerad pressbearbetare så hör av dig.

Content writing

Det viktiga är inte att man skriver utan vad – Content writing är A och O.

Det kan handla om texter för såväl hemsidor som bloggar och annat marknadsmaterial. Oavsett vilket hjälper jag dig gärna. Givetvis anpassar jag språket så att det "känns som du".

Nyhetsbrev

Händer det mycket på ditt företag som du vill kommunicera? Eller vill du "bara" påminna om att du finns? Oavsett vilket kan ett kontinuerligt nyhetsbrev vara ett sätt att hålla kontakten med dina kunder på.

Jag hjälper dig att skapa nyhetsbrevet och fylla det med intressant innehåll. Ett nyhetsbrev kan skapa mervärde hos dina kunder. 

Skriver du en bok?

Skriver du på en bok och planerar att ge ut den själv? Av erfarenhet vet jag att många känner att det är svårt att nå ut till press/media och jag hjälper dig gärna med en aktiv pressbearbetning inför ditt boksläpp.

Sociala medier

Du finns där du syns – det är inte mycket svårare än så. Varje inlägg ska förvisso fyllas med relevant och träffsäkert innehåll. Så krävs kontinuitet, engagemang och tid.Känns det jobbigt och/eller svårt att hinna med så låt mig skriva skarpa och personliga inlägg. 

Pressmeddelanden

Upplever du att ingen läser de pressmeddelanden du skickar ut? Att de inte ens når fram? Jag hjälper dig gärna att formulera dem så att nyfikenhet väcks. Jag kan också hjälpa dig att skicka dina pressmeddelanden till "rätt" person.

Native

Vill du att din annons ska sticka ut och förmedla känslan av att det är en artikel, ett reportage eller en intervju?

Då är det en nativeannons du behöver. Självklart hjälper jag dig med texten till den.